Gradonačelnik primio delegaciju ZTK

kod gradonacelnika WEBGradonačelnik Grada Rijeke mr.sc.Vojko Obersnel primio je delegaciju Zajednice tehničke kulture Rijeka i OGU za sport i tehničku kulturu Grada Rijeke. Delegacija je upoznala Gradonačelnika s programom obilježavanja 70. obljetnice tehničke kulture, planiranim gostima i uzvanicima, te specifičnostima ovog projekta koji je osmišljen u suradnji sa članicama. Naglašena je dobra suradnja sa Hrvatskom zajednicom tehničke kulture, Tehničkim muzejom Slovenije i Pomorskim i povijesnim muzejom Hrvatskog primorja.
Stručna služba upoznala je Gradonačelnika s tiskanim materijalima koji su učinjeni za ovu manifestaciju, na već iskazani interes škola za organizirani posjet izložbi i na uključenju Prve sušačke hrvatske gimnazije Rijeka i Škole za primijenjenu umjetnost u Rijeci u ovaj projekt. Dopredsjednik Zajednice, gosp. Uroda istaknuo je značaj pozicioniranja naše Zajednice u sustavu Hrvatske zajednice tehničke kulture, čemu organizacija ovakvih programa sigurno daje potporu. Gosp. Obersnel pozitivno je ocijenio cjelokupni program, izrazio je zadovoljstvo organizacijom i informirao sve prisutne da će njegov zamjenik Marko Filipović biti na samoj izložbi, s obzirom da će on biti odsutan.
Na kraju prijema, delegacija Zajednice zahvalila se na datoj potpori i uručila mu zahvalnicu  u obliku stilizirane kutije izrađene u TCM i kemijske olovke Torpedo čiji je autor Žic Željko.